Savjetovanje prilikom digitalizacije

Podupiremo vas na putu prema bespapirnom poslovanju – primjenjujemo vrlo uspješne metodološke pristupe potvrđene u praksi, a našu ekipu savjetnika čine iskusni stručnjaci različitih profila

Savjetujemo vas prilikom informatizacije i automatizacije poslovnih procesa, osiguravanja usklađenosti zaštite podataka, pripreme internih pravila i sistemskog uređenja pohrane. Sve u svrhu postizanja koristi koje donosi digitalizacija poslovanja.

Na predmetno područje pomažemo vam gledati cjelovito, sa stručnim znanjem i provjerljivim iskustvima s područja prava, informacijske sigurnosti, usklađenosti i kvalitete poslovanja. Naša ekipa savjetnika obuhvata ovlaštenu osobu za zaštitu ličnih podataka s certifikatom, pravnika, stručnjaka za osiguravanje kvalitete, inženjera sigurnosti i iskusnog poslovnog savjetnika, a primjenjujemo metodološke pristupe potvrđene u praksi. U saradnji s vama pripremamo i provodimo potrebne tehničke i organizacijske mjere te predlažemo dobre prakse. Pritom smo uvijek usredotočeni na veću sigurnost vašeg poslovanja i osiguravanje usklađenosti provedbe procesa sa zakonodavstvom.

Sa savjetodavnom ekipom preduzeća Mikrocop na području zaštite ličnih podataka uspješno sarađujemo još od 2014. godine. Pridobili su nas svojom stručnošću i iskustvom. Osiguravanje usklađenosti zaštite ličnih podataka s uredbom GDPR zasigurno je zahtjevno, ali uz sistematičan pristup, kakav već provodimo zajedno s pouzdanim poslovnim partnerom, izvedivo.

OMV Slovenija, d.o.o.

Savjetovanje

Uvođenje bespapirnog poslovanja

Pomažemo vam informatizirati i automatizirati poslovne procese te uspostaviti centraliziranu elektronsku pohranu svih dokumenata.

Saznajte više

Savjetovanje

Usklađenost zaštite ličnih podataka

Ključni izazovi osiguravanja usklađenosti zaštite podataka kriju se u oblikovanju odgovarajućih procesa postupanja s podacima te u uspostavi odgovornosti za njih.

Saznajte više

Savjetovanje

Priprema internih pravila pohrane

Ako elektronsku pohranu želite urediti u skladu sa zakonodavstvom, osiguravamo vam stručnu pomoć u pripremi internih pravila pogodnih za potvrdu kod nadležnog arhiva.

Saznajte više

Postanite bespapirno preduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: