Savjetovanje prilikom digitalizacije

Podupiremo vas na putu prema bespapirnom poslovanju – primjenjujemo vrlo uspješne metodološke pristupe potvrđene u praksi, a našu ekipu savjetnika čine iskusni stručnjaci različitih profila

Savjetujemo vas prilikom informatizacije i automatizacije poslovnih procesa, osiguravanja usklađenosti zaštite podataka, pripreme internih pravila i sistemskog uređenja pohrane. Sve u svrhu postizanja koristi koje donosi digitalizacija poslovanja.

Na predmetno područje pomažemo vam gledati cjelovito, sa stručnim znanjem i provjerljivim iskustvima s područja prava, informacijske sigurnosti, usklađenosti i kvalitete poslovanja. Naša ekipa savjetnika obuhvata ovlaštenu osobu za zaštitu ličnih podataka s certifikatom, pravnika, stručnjaka za osiguravanje kvalitete, inženjera sigurnosti i iskusnog poslovnog savjetnika, a primjenjujemo metodološke pristupe potvrđene u praksi. U saradnji s vama pripremamo i provodimo potrebne tehničke i organizacijske mjere te predlažemo dobre prakse. Pritom smo uvijek usredotočeni na veću sigurnost vašeg poslovanja i osiguravanje usklađenosti provedbe procesa sa zakonodavstvom.

U Poljoprivrednoj zadruzi Agraria Koper svakodnevno se susrećemo s većom količinom papirne dokumentacije, koju čuvamo u vlastitim arhivskim prostorima. Danas su ti arhivski prostori odgovarajuće uređeni, a donedavno je određene dokumente povremeno bilo nemoguće pronaći. Sanacija fizičkog arhiva omogućila nam je nadzor nad dokumentima.

Poljoprivredna zadruga Agraria Koper

Savjetovanje

Uvođenje bespapirnog poslovanja

Pomažemo vam informatizirati i automatizirati poslovne procese te uspostaviti centraliziranu elektronsku pohranu svih dokumenata.

Saznajte više

Savjetovanje

Usklađenost zaštite ličnih podataka

Ključni izazovi osiguravanja usklađenosti zaštite podataka kriju se u oblikovanju odgovarajućih procesa postupanja s podacima te u uspostavi odgovornosti za njih.

Saznajte više

Savjetovanje

Priprema internih pravila pohrane

Ako elektronsku pohranu želite urediti u skladu sa zakonodavstvom, osiguravamo vam stručnu pomoć u pripremi internih pravila pogodnih za potvrdu kod nadležnog arhiva.

Saznajte više

Postanite bespapirno preduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: