Pohrana elektronskih i papirnih dokumenata

Pomažemo vam uspostaviti učinkovit nadzor nad upravljanjem i dugoročnom pohranom dokumenata na različitim medijima

Uspostavljanjem uređenog fizičkog i/ili elektronskog arhiva omogućujemo vam učinkovit nadzor nad upravljanjem i pohranom elektronskih i papirnih dokumenata i ostalih arhivskih medija, koji su vam time uvijek dostupni. Arhiv papirnih dokumenata možemo urediti i kod vas, a elektronske dokumente čuvamo u sigurnom i certificiranom sistemu e-pohrane InDoc EDGE.

Ako nemate odgovarajući prostor ili stručno osposobljene saradnike za upravljanje arhivom, ako vas ometaju neuređena dokumentacija, manjkave evidencije o dokumentaciji i rokovima čuvanja, dugotrajno traženje dokumenata ili se jednostavno želite više usredotočiti na svoju djelatnost, pozivamo vas da arhiviranje svojih dokumenata prepustite nama, certificiranom ponuđaču pohrane s više od 40 godina iskustva.

Mikrocop nam je pomogao uspostaviti učinkovit nadzor nad upravljanjem i dugoročnom pohranom elektronskih dokumenata. Osiguravaju nam sigurno arhiviranje elektronskih dokumenata u certificiranom sistemu e-pohrane i njihovu dostupnost bilo kada i bilo gdje, jednim klikom. Tako smo pojednostavili svoje poslovanje i pobrinuli se da su dokumenti svima u Atlantic Grupi dostupni onda kad ih trebaju.

Atlantic Grupa d.d.

Pohrana dokumenata

Pohrana elektronskih dokumenata

Osiguravamo vam sigurno i zakonski usklađeno arhiviranje vaših elektronskih dokumenata u certificiranom sistemu e-pohrane InDoc EDGE dostupnom na klik.

Saznajte više

Pohrana dokumenata

Pohrana e-računa

Izdavateljima i primateljima koji razmjenjuju e-račune elektronskim bankovnim kanalima pomažemo automatski arhivirati e-račune u certificiranom sistemu e-pohrane InDoc EDGE.

Saznajte više

Pohrana dokumenata

Pohrana papirnih dokumenata

Pomažemo vam uspostaviti učinkovit nadzor nad upravljanjem i pohranom dokumenata u papirnom i ostalim pojavnim oblicima na vašoj lokaciji ili u savremenim Mikrocop arhivskim centrima.

Saznajte više

Pohrana dokumenata

Sistemsko uređenje fizičke pohrane

U saradnji s vama pripremimo potrebne temelje za uređenje procesa arhiviranja, sastavimo popis materijala, fizički uredimo arhiv i uništimo materijal s prošlim rokom.

Saznajte više

Postanite bespapirno preduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: