Obuhvat dokumenata i podataka

Vašim dokumentima dodajemo vrijednost pretvarajući ih u upotrebljive informacije dostupne jednim klikom

Digitaliziramo raznovrsne, i tehnološki zahtjevne materijale. Uz isprobana rješenja omogućujemo jednostavan i brz pristup, učinkovito upravljanje dokumentima i sadržajima te pridonosimo upotrebljivosti, očuvanju i prijenosu informacija i znanja.

U Mikrocop servisnim centrima nudimo cjelovitu uslugu, od preuzimanja i skeniranja dokumenata, prepoznavanja podataka i kontrole kvalitete do arhiviranja materijala i njihova uništenja nakon isteka rokova čuvanja. Dosad smo već obradili više od milijarde dokumenata, a s kapacitetom obrade većim od 165 miliona dokumenata na godinu i mnogobrojnim referentnim korisnicima vodeći smo ponuđač digitalizacije materijala u regiji.

Banke kao izvršiteljice odluka svakodnevno su se susretale s iznimno velikim brojem odluka koje je odmah nakon primitka trebalo ručno obraditi jer smo ih primali u papirnom obliku. Informatizacija u saradnji s Mikrocopom donijela je velike uštede u troškovima ručnog unosa podataka te pohrane dokumenata.

Abanka d.d.

Šta obuhvata digitalizacija dokumenata u Mikrocop servisnim centrima?

Preuzimanje
dokumenata

Priprema
dokumenata

Obuhvat
dokumenata

Obuhvat
podataka

Kontrola
kvalitete

Elektronsko
arhiviranje

Uništenje nakon
isteka roka pohrane

Obuhvat dokumenata i podataka

Skeniranje i obuhvat dokumenata

Vaše dokumente pretvaramo u upotrebljive poslovne informacije dostupne jednim klikom gdje i kad ih trebate. To je prvi važan korak prema digitalizaciji poslovanja.

Saznajte više

Obuhvat dokumenata i podataka

Obuhvat i potvrda podataka

Samo skeniranje dokumenata u pravilu nije dovoljno jer su informacije često u nestrukturiranom obliku. Zato obuhvaćamo podatke i provjeravamo njihovu istovjetnost.

Saznajte više

Postanite bespapirno preduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: