Namjenska oprema

Skeneri Kodak Alaris

Kod nas možete naručiti skenere Kodak Alaris – specijalizirani smo za nabavku, implementaciju i održavanje optičkih čitača poznatog proizvođača Kodak Alaris. Iz široke palete skenera pomažemo vam odabrati model koji najbolje odgovara vašim potrebama u uredu, odjelu ili servisnom centru.

Nudimo vam naprednu namjensku strojnu i programsku opremu ako obuhvat dokumenata i prepoznavanje podataka provodite sami. Obratite nam se.

Gorazd Zajc, poslovni tehnolog u Mikrocopu

 

Mikrocop je ponosni partner Kodak Alaris


Mikrocop je službeni ovlašteni serviser za popravke u garanciji i postgarantno održavanje strojne opreme za obuhvat dokumenata Kodak Alaris u Sloveniji, Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.

 

Uredski skeneri

Manji skeneri namijenjeni su za uredsko poslovanje jer omogućuju jednostavnu instalaciju i zauzimaju manju radnu površinu. Preporučljiv obim skeniranja jest do 1500 dokumenata na dan, brzina skeniranja u prosjeku je od 30 stranica u minuti, omogućuju skeniranje pomoću automatskog uvlakača i površinsko skeniranje dokumenata veličine A4.

 

Odjelni skeneri

Uporabu tih skenera preporučujemo u većim urudžbenim uredima i registrima te kod rješenja za automatizaciju obuhvata podataka s dokumenata. Kapacitet skenera je od 3000 do 7500 dokumenata na dan, a brzina zahvaćanja u prosjeku od 40 do 80 stranica u minuti, ovisno o odabranom modelu. Nisko produkcijski skeneri omogućuju skeniranje pomoću automatskog uvlakača i površinsko skeniranje dokumenata veličine do A3.

 

Produkcijski skeneri

Produkcijski skeneri namijenjeni su za servisne centre i rješenja za obuhvat podataka. Omogućuju napredne sigurnosne mehanizme za nadzor pravilnosti transporta dokumenata i procesne jedinice za poboljšanje kvalitete obrađenih dokumenata. Kapacitet tih skenera više je od 10.000 dokumenata na dan, a brzina obuhvata više od 60 stranica u minuti. Produkcijski skeneri omogućuju skeniranje pomoću automatskog uvlakača do veličine A3.

Mikrofilmska oprema

Nudimo široku paletu mikrofilmske opreme vodećih svjetskih proizvođača Prema analizi vaših zahtjeva i očekivanja odabiremo model koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Servis skenera i mikrofilmske opreme Kodak Alaris

Službeni smo ovlašteni serviser za popravke u garanciji i postgarantno održavanje skenera i mikrofilmske Kodak Alaris u Sloveniji, Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Naši iskusni serviseri brinu se za moguće popravke u garanciji i besprijekorno postgarantno održavanje vaše opreme za obuhvat dokumenata. Osim brzih reakcija i visoke kvalitete osiguravamo i nabavu originalnih rezervnih dijelova i potrošnog materijala.

Želite li nadograditi opremu za skeniranje dokumenata?

Obratite nam se

Postanite bespapirno preduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: