Namjenska oprema

Potpisivanje potpisnim pločicama

Omogućite svojim strankama da upotrebom potpisnih pločica vlastoručno potpisuju elektronske dokumente i izbjegnite potrebu za skeniranjem papirnih originala.

Nudimo vam naprednu namjensku strojnu i programsku opremu ako obuhvat dokumenata i prepoznavanje podataka provodite sami. Obratite nam se.

Ivo Vasev, vođa razvoja produkta u Mikrocopu

 

Možemo potpisivati istodobno vlastoručno i elektronski

Narudžbenice, ugovore, prijave i pristupnice, radne naloge, dozvole, kadrovsku dokumentaciju, police osiguranja i slične dokumente mnogi još uvijek potpisuju vlastoručno, na papiru. Iako bi dokumente koji nastanu u elektronskom obliku – bilo u uredskim alatima (Word, Excel, Adobe i dr.) ili u poslovno-informacionim sistemima (ERP, DMS, CRM i dr.) mogli potpisivati elektronski potpisnom pločicom i time u cijelosti izbjeći nastanak papirnih originala.

Korisnik pomoću olovke i potpisne pločice potpisuje dokument kao i obično – vlastoručno, ali sistem elektronski obuhvata potpis, sprema ga te u digitalnom obliku dodaje elektronskom dokumentu. Jednostavno i brzo, bez tiskanja i zadiranja u navike korisnika. U praksi ta mala promjena ubrzava i pojednostavljuje provedbu procesa, zato ćete nakon uvođenja potpisivanja potpisnim pločicama poslovati usklađenije i učinkovitije.

Bespapirni pristup investicijskoj štednji

ALTA Skladi su bili prvo preduzeće za upravljanje fondovima u Sloveniji, koja je uvela potpisnu pločicu te time zaokružila digitalizaciju poslovanja. 

Pogledajte studiju slučaja

Razmišljate, da bi vaše stranke dokumente potpisivale elektronski potpisnim pločicama?

Obratite nam se

Postanite bespapirno preduzeće

Do bespapirnog poslovanja u Mikrocopu vodimo vas u četiri koraka: